woensdag 23 maart 2011

Het op-en-neer-dingetje

Jee, ik ben mijn normale ritme helemaal kwijt. Het is wel druk, maar dat is niet het probleem. Wij draaien nu als planeten om de zon Thijs. Hij is het stralende (meestal) middelpunt.
Gisteren hebben we oma's verjaardag gevierd. Oma was haar stem kwijt dus had opa alle gasten afgebeld, maar ja, hij moest wel van die zelfgebakken taarten af. Dat kwam dus goed uit. Het was stil op de verjaardag. Oma probeerde nog wat geluid eruit te persen, maar er kwam weinig. Ze moest van mij een warme sjaal omdoen, maar dat doet ze niet. We blijven lachen met oma. We waren hier in huis bezig de box van de kleine te monteren, maar we hadden een probleem met een stuk dat er niet tussen hoorde, dat deel hoorde bij de bodem. Oma merkte daarover op: 'Is dat wel het goeie op- en- neer- dingetje?'
We weten dus nu dat een box een op-en-neer-dingetje heeft.
Er vliegt nu een poesje langs mijn beeldscherm, zij heeft haar batravenuurtje ben ik bang. Ik moet sluiten, anders gebeuren er dingen.
Goed dat ik weer aan het bloggen ben, dat betekent dat ik het ritme weer enigszins terug heb.
Vanavond vloog ereen toets uit het toetsenbord, heel vreemd, ik denk dat het de spirits zijn. Het ligt nu onder de kast, mm lastig.

Geen opmerkingen: